2012-03-31 ? 16:26:06

Fyller i lite papper



2012-03-31 ? 15:16:16

Hej du slappa lördag :) <3

2012-03-30 ? 16:41:18

It's friday, friday, gotta get down on friday!

Märkte precis att jag tydligen kan hela "Friday". Illa eller vad? ^^
I vilket fall så är det PÅSKLOV nu! Yeeeeeeeeees! Vad jag vet så har jag inget speciellt inplanerat än så länge och blir kvar hemma hela lovet. Har lite plugg och göra ("jag vill ju inte att ni pluggar på lovet men här får ni lite läxa till veckan efter påsk") men det får vänta, nu ska jag CHILLA! Fast det känns lite konstigt med påsk redan, förra året var det typ +20 och soligt? Jag håller tummarna för sånt väder i år också ;)
Ha en fin vecka allihopa everybody :)



2012-03-29 ? 20:00:21

Cupcake i örat? Nej, en munk i håret.

Efter lite fixande och trixande fick jag upp och fast hårmunken! Helt okej resultat måste jag säga :)
Torsdag = sluta 16.45. Ganska segt, men film på sista lektionen (Coco - la vie avant Chanel) och det faktum att det var helt ljust ute när vi slutade gjorde det lite lättare!
Och förresten.. Ni som säger att Justin Bieber låter som en tjej.. Hört "Boyfriend"? Mwhahaha.

2012-03-28 ? 19:07:07

And make me feel alive

Nu borde jag egentligen chilla runt. 2 dagar till påsklovet (!!) och knappt några läxor alls förrän till två veckor efter lovet. MEN så ville svenskaläraren gärna lägga muntliga Nationella Proven veckan efter lovet så nu sitter jag och ska försöka komma på vad jag ska hålla tal om. Tema relationer. Det kan verkligen bli hur som helst, relationen till sig själv, till sin hund, till döden, till duvor... Okej, kanske inte duvor. Men man vet ju aldrig.
Kollar runt på kläder som vanligt, de här två klänningarna lägger jag på min önskelista!


2012-03-27 ? 20:59:27

Le tisdag

Slutade tidigt idag som vanligt på tisdagar och blev faktiskt upphämtad av mina parents för en liten tripp in till Halmstad. Väl där inhandlades jeans (yesyesyes!) och... en hårmunk! Me gusta! Men har lite svårt för hårmunken asså. Blir så mycket hår "över" att det ser ut som jag har två över varandra... Jag lär mig nog snart! Förhoppningsvis :)


Fortfarande hysterisk bildbrist, därför halvokej bild från le läger 2011.
2012-03-27 ? 20:49:47

156 dagar


Ser ju helt okej ut. En vanlig vecka i mars liksom.
2012-03-26 ? 20:04:33

Me gusta!

Men VAFAN, vrf syns inte videosarna?!?!? </3 :(
Vad jag försökte dela var bland annat:

http://www.youtube.com/watch?v=4LCgW2-bPEY
http://www.youtube.com/watch?v=MZwEDNrhZJ8
http://www.youtube.com/watch?v=FQSfY1P-6UU&feature=related

Men nu e det inte kul längre... :(
2012-03-26 ? 17:03:00

Smells funny.

Har det rätt bra ändå. Trots att det är kallt och min garderob saknar en massa saker så har jag det rätt bra. Idag har varit rätt bra också. Fett skumt dock att det luktar stekta fiskpinnar i hela huset när det i själva verket är kycklingmedfetaostochbasilika som står i ugnen.. Något måste ha gått fel där. Nu väntar födelsedagsmiddag för pappa med ma mère och mormor och morfar. Oooooover and out!

2012-03-25 ? 14:48:31

Lördag? Söndag? Vem vet.

Som ni kanske vet bjöd lördagskvällen på middag på New Shanghai och sedan Hunger Games. Vilken film! Ni som inte har sett den - se den. Läs boken också för den delen. Fick värsta känslan av att det här är den värld som väntar oss - där vi måste skicka barn till en arena för att döda varandra för att vi ska få underhållning. Inte alls obehagligt liksom.
Skönt i alla fall att det inte var en massa småungar där,  jag hade dött lite om jag sett denna när jag var 10. I alla fall sjukt värd att se!



2012-03-24 ? 13:58:28

*Här ska rubriken vara*

Ibland sker det under! Vaknade pigg halv nio, gick upp och åt frukost (asså helgfrukost, vad slår det liksom?), dammsög ovanvåningen och gav mig sedan ut och joggade. Laddade ner träningsappen Endomondo (tack för tipset Sofia!) för att se ur långt jag sprang. Märkte efter halva rundan att den inte hittade min aktuella plats. Bra jobbat Johanna... I alla fall är jag nog en av få som tycker det är mycket lättare att springa långt på en sån löpbana eller om man bara springer runt runt i en gympasal. Mycket svårare att vara ute och springa av ngn anledning..
Nu ska jag plugga lite tänkte jag och ikväll blir det bio med Emma och Frida! Hunger Games. Såklart.


"May the odds ever be in your favor"
2012-03-23 ? 17:12:27

C'est vendredi!

Fredag. SKÖÖÖNT. Inte överdrivet mycket plugg i helgen = chilla. Oh yes.
Slängde mig i soffan och slökollar på Top Model 16 samtidigt som jag kollar lite kläder. Har bestämt mig för ett köpstopp fram tills det blir vår på riktigt och jag har lite mer pengar. Undantag är blåa jeans och kanske, kanske sportkläder. Nu tänkte jag lägga upp lite bilder på saker jag sätter på min wishlist, men ursäkta mig, men vem ser egentligen ut såhär?! Känns inte som speciellt jättebra marknadsföring utan mer som "nugerjagallatonårstjejerfalskakroppskomplex".. Mer normalsmala modeller åt folket!






















2012-03-22 ? 20:06:36

Så nära, men så långt borta



Blir så arg på att det aldrig blir vår tur att få reda på saker om resan. London för nästan en månad sen, Madrid på måndag... Paris i maj. Alla kan börja tagga på riktigt liksom. De får för fasen ta och organisera sig nu!
2012-03-22 ? 19:38:00

Gravidchocken!?!


Mhehehehehe, nääääärå! (Som om ni trodde mig) Lite kul ser det ändå ut.
2012-03-22 ? 18:48:59

Yet another day went by.

Lite smådramatisk dag idag! Rugby på idrotten slutade för  några i svimning, panikattack, kräk (mysigt), stukade och tejpade fingrar, sår lite här och var.. Jag var inte en av dem, turturtur. Den senaste perioden i skolan har varit ganska dramafylld kom jag och tänka på nu. Det senaste halvåret har nog innehållit mer drama (både i och utanför skolan) än någonsin! Nu får det räcka för ett tag tycker jag :)
Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna framför datorn, men icke! Här banne mig pluggas svenska inför "uppsatsen" imorn och sen måstemåstemåste jag titta på Grey's Anatomy från igår. Titta ni också om ni inte redan gör det!


(Ignorera den lilla tjockisfaktorn på denna bilden är ni snälla :))
2012-03-21 ? 18:48:04

Say what?!

Say what?! nr.1: Blev lite fundersam när det stod "Stöd barnarbete!" på blogg.se's framsida. Vad hände där liksom?
Say what?! nr.2: Olivia påstår att det bor 311 människor på Island. Hej inavel isf :)
Say what?! nr.3: Jag kollar på Big Brother. Har aldrig hänt, trodde inte det skulle hända. Nu är det ett faktum.

Måste bara säga att jag älskar tele2-reklamen med tjejen som försöker ringa sin kille ni vet. "Kriiiiilleeeeeee!" Hahaha, så skön!
I alla fall har det varit en allmänt skön dag. Lång, visst, men bra. Det är ju onsdag liksom! Blev lite kaos när det skulle kopieras noveller som engelskaläraren failade med och det slutade med ungefär 20 000 nedhuggna regnskogsträd, 20 häften åt klassen på 27 pers och en liten utskällning och arga blickar av något vi tror var en vaktmästare. Och slut på papper i kopiatorn, såklart.
Nu ska jag göra en kraftansträngning och kolla igenom lite svenskauppgifter. Kanske om jag orkar, mhihihi. Men först ska jag kolla klart på Big Brother. Alors, det får räcka. Bildbristen är fortfarande. Ledsen för det. Och den långa texten, hehe.

2012-03-20 ? 19:37:41

Vad gör man inte för att slippa plugget ibland?

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då var jag snart sex år och gick runt på dagis och berättade för alla att nu skulle jag minsann inte komma tillbaka efter sommaren - för jag skulle börja i skolan!

Vad gjorde du för 1 år sedan?
Pluggade järnet och väntade, väntade, väntade och längtade. Väntade på att nian skulle ta slut, längtade bort från klassen, längtade till sommarlov och framför allt, till antagningsbeskedet till gymnasiet skulle komma. Skulle jag få komma bort från den gamla skolan med det gamla folket och få möjligheten börja om på nytt i Halmstad - och leva drömmen i Paris? Jag pendlade mellan lycka och att knappt vilja gå upp ur sängen vissa dagar.

Fem snacks du gillar?
  1. Smågodis och choklad, OMG.
  2. Vanliga chips. Utan smak. Bara salt.
  3. Popcorn
  4. Tacochips
  5. Ostbågar

Fem sånger du kan hela texten till?
  1. We are young - Glee version
  2. I gotta feeling - Black eyed peas
  3. Lay me down - Chris Tomlin & Matt Redman (tänk vad ett förslag på ny musik från spotify kan göra)
  4. Turn me on - David Guetta ft. Nicki Minaj
  5. Upside down - A-Teens (mhihihihihi)

Fem sånger du kan spela på gitarr?
HAHAHA skojar du med mig?!

Fem saker du skulle göra om du var miljonär? (antar att det menar mångmiljonär, heheheh)

  1. Byta ut min garberob och lägga till skor, accessoarer i alla former och väskor. Låter väl hysteriskt fruktansvärt själviskt, men jag tänker minsann inte ljuga, erkänn att du också tänkte så?
  2. "Välgörenhet" inom familjen, vad exakt tänker jag inte dela med mig av här.
  3. Välgörenhet på riktigt. Barncancerfonden, Rädda Barnen, A21 Campaign, Läkare utan gränser, Stadsmissionen... Listan är lång.
  4. Resa. Till USA, Australien, Karibien, Afrika, i Europa... Lite överallt. Ta med familjen till vissa ställen och vänner till andra.
  5. Ta ett år efter studenten och volontärarbeta. Kanske mer och jobba på riktigt med sånt som gör skillnad i andra människors liv.

(Okej, jag kapade listan på minst hälften. Pallade inte mer. Ni vill i vilket fall inte veta, eller hur? ;))
2012-03-20 ? 16:44:11

Le chat - som det kan gå!

Säg hej till Astrid.


2012-03-19 ? 20:14:52

Nein!

Asså nej Sofia, din humor.. Det går bara utför nu känner jag!

I alla fall. Bra dag idag eller så. Naturprovet gick bra, matteprovet likaså.. Sen har vi inte gjort mer? Kollat på en våldsam film om hur man fick folk att kriga i första världskriget bara. I fall vi ville veta det liksom.
Tänke ha klänning idag, men det var tydligen storm ute (?!). Neinneinnein.. Även denna kväll ägnas åt att böja franska verb i alla möjliga former, men förhoppningsvis bör jag vara klar snart så jag kan kolla på Private Practise. Kvalitets-tv det där! Imorn blir det tidig morgon och tidig eftermiddag, nu börjar den bra delen av veckan (och håller i sig hela två dagar, wowwowwowwow!)!

I brist på bilder får ni en blombild. Fin va.
2012-03-19 ? 17:38:48

Ännu en klockren en

2012-03-19 ? 17:38:00

De pratar om mitt liv!

2012-03-18 ? 20:23:12

Funderingar och lite sånt


Asså. Nu blir det seriösa funderingar från min sida såhär på söndagskvällen.
Vad mycket vi klagar på egentligen. Varje dag, varje timme. Jag är expert på att klaga.
Men borde vi inte egentligen vara tacksamma för det vi klagar på, för att det faktiskt finns?
Tacksamma för att vi har skor som kan bli smutsiga, läxor att behöva göra, kläder att välja bland, gratis skolmat att äta, bussar att åka, osv. Det är inte lätt, men vi borde försöka. Om inte för vår egen skull så för dem som inte har alla de saker vi går och klagar på, de som inte har mat, kläder, skola, eller någonstans att komma hem till.

‘For I was hungry, and you gave Me something to eat; I was thirsty, and you gave Me something to drink; I was a stranger, and you invited Me in; naked, and you clothed Me; I was sick, and you visited Me´
2012-03-17 ? 21:43:03

Filmfilmfilm.

Igår när mamma kom hem från Maxi hade hon med sig Breaking Dawn. Yeeeeesss. Precis kollat klart, åh den är bra! Twilight överhuvudtaget är bra, synd bara att Kristen Stewart är en dålig skådespelerska :/
Nu har mamma fått för sig att kolla på Män som hatar kvinnor. Jag mår helt seriöst psykiskt dåligt och har nu en stor klump i bröstet och magen bara av att lyssna på ljudet och kasta en blick då och då. Fattar inte att folk kan titta på den! :(
Försöker ignorera denna hemska film och funderar (i PANIK!) vidare på vad jag ska hitta på i sommar. Skulle vara så kul att göra något annorlunda, känns som att jag har stått och trampat i samma fotspår i flera somrar nu. Självklart finns det delar av sommaren jag gärna behåller som de är, men sen finns det ju sisådär 8 veckor till att fylla ut...

2012-03-17 ? 16:27:46

Hur man bäst spenderar sin lördag..


Franska och naturkunskap. Oh yes!
2012-03-17 ? 15:55:22

Matblogg?

Som den superbloggare man är nuförtiden så har jag bestämt mig för att visa lite vad jag äter! Helt otroligt att god mat blir så ful på bild. Kolla bara på det här liksom, så kladdigt och fult men gott!


Och för att ni inte ska tro att jag åt det där i min ensamhet lägger jag därför ut en liten bild på några av dem som också åt sånt här igår kväll. Jösses vad vi är snygga.
Förresten antar jag att ni har märkt vid det här laget att det är mobilbilder som gäller på min blogg. Och om ni inte visste, så vet ni nu! ^^
2012-03-17 ? 10:30:24

Bidrag någon?

Om ni känner att ni vill ge mig ett litet bidrag i min kamp för denna klänning så är det helt okej!

2012-03-16 ? 15:40:05

Btw, här är lite nostalgi!

Fasen, videon vill inte visas i bloggen. Här är länken i alla fall, ni kommer bli stört glada av att höra låten. Ingen kan ha missat den!
http://www.youtube.com/watch?v=EfefHkoeuts
2012-03-16 ? 15:32:27

Finns den inte?!

Nej, blogg.se finns inte som app till android. Herregud så störande. SKAPA EN DÅ!
Därför halvtaskig uppdatering. Pallar inte blogga från och föra över bilder till datorn flera gånger om dagen.

Fick sluta tidigare idag så var hemma redan vid två, jätteskönt. Kompenserade för den tidiga morgonen pga av hälsosamtalet som alla har. Menmen, jag ska försöka bättra mig på blogg/bildfronten! Hoppas ni får en fin helg!


Paris 2010. Tänk att jag ska få bo här. På riktigt. Galet.
2012-03-15 ? 20:42:05

Någon där?

Förresten skulle ett litet livstecken från er sida vara kul någon gång ibland :)
2012-03-15 ? 19:53:14

Torsdag

OMG så himla spännande rubrik!!
Trots att torsdagar är så himla långa (slutar 16.45) så gillar jag dem faktiskt. Helt okej i alla fall. På eftermiddagen.
Hoppade hopprep på idrotten (bl.a. hehe), SÅ ROLIGT! Hej barndomsminnen och favoritlek!
Nu ska jag försöka ta tag i natur- och franskaplugget. Här ska bli förändring, ska verkligen satsa på franskan den här terminen. Slappade väl egentligen mig igenom hösten, men nu ska jag börja plugga för att faktiskt kunna, inte bara för att det kanske eventuellt blir ett litet läxförhör. Så, adios folks!
2012-03-14 ? 19:02:00

Nu vet jag inte vad jag ska skriva.

Delkursprov i matte - check.
Missa hela mentorstiden - check.
Framflyttat Parismöte - check.
Engelskaprov - check.
Få tbx svårasvåra franskaprovet - check.
Trampa i nyutspottat tuggummi i bussen - check.

Dagen vände när jag klev ut i vårväder och sol efter franskan. Hade inte solglasögonen med mig med motivationen att det var så molningt och fult på morgonen. Kändes bra att ha fel där!


Vem blir bäst på foto - jag eller Frida? ;)
2012-03-13 ? 18:01:05

På mitt sängbord


Finaste dagboken.
"Niceville" av Kathryn Stockett.
Förra månadens TeenVogue
.
Hittat världens bästa fotoapp till mobilen (och jag har provat många!). Pixlr-O-Matic heter den. Ifall ni ville veta.
2012-03-13 ? 16:51:31

Vi tar det en gång till!

Vår. Igen. Förhoppningsvis här för att stanna! Premiäranvände både mina ljusrosa Converse och skinnjackan för i år idag! (Skinnjackan är inte rosa. Den är svart. Heheh.) Gillagillagilla! Dagens ogilla är hur oredigerade bilder ser ut bredvid redigerade. Yeyeyeyeye, ni får stå ut helt enkelt, let's be nöjda!
NU ska jag plugga matte! Delkursprov imorn. Hoppas det går bra. Det gör det säkert. Jao.


2012-03-12 ? 12:46:49

Awww yeah!

Snart dags att åka in till staden av Halm med mi madre, har nämligen tid hos optikern halv tre! Känner lite att det inte är jättesnyggt att luta sig fram och kisa (aka skrynkla ihop hela ansiktet till oigenkännlighet) så vi får väl se hur det går. Om det blir glasögon kanske man skulle slå till på några som liknar dessa? Riktigt balla måste jag säga, och färg är väl inne i vår?! I'll keep you posted om hur det går!

2012-03-10 ? 16:13:38

Who's gonna save us now?

2012-03-09 ? 21:24:39

Och plötsligt tog det slut

Förbered er på en lååång text!
Nu är FN-rollspelet över för i år
! Jag gick in med inställningen att det skulle bli rätt roligt men nervöst och detta överträffades! Tro det eller ej så var det jättekul (tycker jag i alla fall, finns nog en del meningskiljaktigheter i detta..) och det var lättare än jag trodde att tala inför så mycket människor (peppar peppar).
För er som inte vet det var jag drivande i frågan om global migration och värnande om asylrätten och satt i utskottet för Mänskliga Rättigheter. Min resolution gick tro det eller ej vidare till dag 2 där den röstades igenom i utskottet mot alla odds och kom med till dag 3. Tyvärr sågades den rejält där och röstades ner (var fanns de tidigare stödjarländernas solidaritet?!). Jag är fortfarande irriterad över hut omröstningen gick till..! MEN, jag ska försöka släppa rollen som delegat för Bangladesh nu och försöka gå tillbaka till mitt vanliga språk, alla dessa långa och krångliga ord verkar ha påverkat mitt språk permanent (som ni kanske märker)! Blir nog svårare än man tror. Måste bara berätta en grej till.. Jag gratulerar mig själv lite grann till att ha vunnit pris för bästa delegat i mitt utskott! Inte USA, inte Kina, inte Frankrike (puh!), utan lilla (hehe..) jag! Så glad! :D
För att fira vår insats i rollspelet och att allt var överstökat gick vi för att äta och prata av oss på New Shanghai, det hade vi verkligen förtjänat!! Nu ska jag snart gå och lägga mig, gick upp 5 över 5 imorse och kom inte hem förrän vid halv 8. Här kommer några bilder från spelen!



Med sorg i hjärtat ser jag att denna bilden är mkt suddig, men det spelar ingen roll!



Dagens outfit. Plus slöjan såklart. Men den tog jag på mig senare ;)
Tydligen tyckte vissa länder att det var skrattretande att jag hade lång kjol och slöja men visade underarmarna. Dock tar jag inte emot klädkritik från en delegat i supertighta jeans och urringad tight blus.


Belöningen.

2012-03-08 ? 20:11:31

Vad gör du nuför tiden?



Så konstigt, men så roligt.
2012-03-07 ? 18:37:29

Högt ärade delegater från Folkrepubliken Bangladesh!

2012-03-06 ? 18:27:00

My universe will never be the same

Mitt liv just nu består av att läsa resolutioner, leta efter Korancitat att använda mot Saudiarabien, lyssna på The Wanted och fundera på hur man enklast stryker en långkjol i två lager utan att orsaka fler rynkor än det redan är. Låter det konstigt? Ja. Är det intressant? Nja. Har jag tid att blogga mer? Nej. SÅ, vi hörs imorn, förhoppningsvis med några bilder på mig och mina fellow delegater från Bangladesh (och kanske en och annan vändelegation)!

2012-03-05 ? 21:14:13

Sommarjobb?


Det här är jag imorgon. Hoppas någon vill ha mig!
2012-03-05 ? 18:11:14

"Je t'aime" sans consonne ni voyelle

Sitter och kikar på en massa youtubevideos (eller videor som vi har fått lära oss att det heter) med frisyrer, känner att jag måste göra något åt mitt hår nu. Håller ju på att spara ut det så förändring på den fronten blir det inte, men i frisyrväg måste det finnas något att göra som inte är för svårt. När FN-rollspelet är över ska jag ägna helgen åt att träna så det ser okej ut i alla fall! Hehe, lycka till där.
Dagen har varit rätt chill. Inget direkt ansträngande, dessutom tror jag att jag börjar förstå matten. Det är en sällsynt känsla ska jag säga er!
Nu har jag varit hemma i över två timmar. Kanske eventuellt är dags att börja plugga. Gud jag längtar till Paris.
Over and out.



Lustigt nog smälte mitt hår in rätt bra bland sjalens färger. Skumt.
2012-03-04 ? 20:01:25

Fiskfiskfiskfisk

Helgens..
Bästa: Björnbröder. Fattar inte att jag inte har sett denna underbart fina film förrän nu. Asså älgarna, så sköna!
Utseende: Mestadels mjukisbyxor och annan halvtaskig hemmaklädsel. Väldigt skönt, men inte så snyggt tyvärr.
Godaste:
Tacosen jag och mamma åt framför Vampire Diaries. Så sjukt gott.
Längtan: Värme! Ge mig +25 och strålande sol, tack!
Oro: FN-rollspelet. Det tar upp nästan alla mina tankar numera. Hur ska jag klä mig coh hur ska jag prata och skriva för att lyckas?
Blogg: Flora. Så fina bilder. Jämt. http://florasblogg.se/
Fundering: Vad ska jag göra i sommar egentligen? Tydligen ska ungefär alla utom jag utomlands, hej forever alone.

Jag hoppas intresseklubben antecknade även detta. Nu ska jag snart (okej, inte än kanske) gå och lägga mig för att orka ta mig an nästa vecka. Börjar 8.10/8.15 fyra av fem dagar = gå upp halv 6. Yay!
Ha en fin vecka! :)

2012-03-04 ? 13:11:47

Woups!

Glömde säga igår att om designen ser allmänt konstig ut så tryck på F5 några gånger så ska allt flytta sig rätt.
Den är inte helt klar än, men nästan! :)
2012-03-03 ? 19:48:59

Tjosan! AnnaBanana häääär!

Yay me!!
Sara är bäst!  Anna är ball! Emma är cool! Frida är grym! och Johanna är allt .. och lite till :D

Så atte... Jag har ny design nu. Hejdå.


Alltså.. JAG har ny design. Johanna alltså. Inte AnnaBanan. Fast hon har också rätt ny design. Fin är den. Min alltså, Annabanans är skitful. SKOJJA BA! Den supersnygg faktiskt. pEACE!
2012-03-03 ? 17:35:21

Last friday night

Spenderades med mycket trevliga människor på tonår! Ingick ett avtal med Sara (http://photosphere.webblogg.se/) att inte köpa godis och annat onyttigt (men åh så gooooott!) i skolan/i veckorna. Här ska förändras livsstil minsann! Vi får se hur länge jag härdar ut, hehe.. Anyways, nu ska jag dra mig de 20 metrarna bort till Saras hus (skulle varit där för 3 minuter sen, ehehe) där hon och Anna ska hjälpa mig att göra en design till bloggen. Väldigt vad det fixas i mitt liv plötsligt! Senare ikväll blir det filmmys med fina tjejer.


Snyggaste bilden på Anna (http://annaemanuelsson.se/) och mig ;)


Det här var det närmaste en outfit-bild jag kom! Håll till godo ;)
2012-03-02 ? 17:03:29

Fredagen den 3 mars 2012

Fantasifull rubrik va?
Vädret gillas, fortsätter det såhär blir det att plocka fram skinnjackan nästa vecka. Imorse när jag väntade på bussen värmde solen i ansiktet för första gången så nu förklarar jag att det officiellt är vår!
Fick en mindre hjärtattack i skolan idag när jag såg att min resolution till FN-rollspelet nästa vecka inte fanns bland alla andras. Visade sig senare att den som skulle lägga in alla resolutioner hade råkat missa min. Shit, hade jag inte sett det hade ingen kunnat läsa den förrän på måndag. Sjukt hade det blivit. Men som tur var fixade det sig! :)

Nu ska jag chilla lite, sen om ett par timmar kommer Emma hit för en recap - promenad och sen blir det tonår, "vad blir det för mat?". Kan ju bli minst sagt intressant, hehe. Men det blir nog roligt! :)
Eftersom jag är hopplöst lat med att ladda över bilder får det bli en gammal, förra påsken tror jag? Anyways, hoppas ni får en fin helg :)

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!